woensdag, 27 augustus 2014 (08:08) in Actueel door de-glee

anna

Op maandag 25 augustus is Anna geboren. Ze is de dochter van mevrouw de Jong Terwisscha Van Scheltinga, onze docent wiskunde.  Namens de redactie van deze website willen we haar (en de hele familie) van harte feliciteren!

  woensdag, 27 augustus 2014 (08:08) in Actueel door Erik Klappe

vanaf 3 september moeten we voor de buis…

…dan doet onze eigen mevr. Oostenveld mee aan Hollands Beste Bloemstylist, een nieuw programma op SBS 6 ! In 8 afleveringen gaat zij met 14 andere kandidaten de strijd aan om de eerste plaats. We zullen de komende weken ‘ns zien hoe ver ze komt ;-)

  dinsdag, 26 augustus 2014 (14:08) in Actueel door de-glee

IMG_5893

De foto’s van het schoolkamp klas 3 zijn bijna allemaal binnen en komen hier (klik op foto) te staan. Voor leerlingen die nog spullen missen: deze liggen deze week nog in het sporthok op school. Ligt het hier niet dan is het waarschijnlijk helaas nog in België. Namens de survivaldocenten: bedankt voor de geweldige week!

  dinsdag, 26 augustus 2014 (10:08) in Actueel door de-glee

anoniem

Van een aantal leerlingen (vooral instromers en klas 1) heeft onze administratie nog geen pasfoto. Het verzoek om een pasfoto met achterop je voor- en achternaam in te leveren bij de administratie. Klik op de afbeelding voor de lijst.

  dinsdag, 26 augustus 2014 (10:08) in Actueel door de-glee

DSC_0003

Bij de lessen Kunst & Cultuur (K&C) van mevrouw Hepkema waren de leerlingen uit klas 1 vandaag druk in de weer met het ontwerpen van hun eigen kunstletters. Vanuit de sectie K&C het verzoek aan leerlingen om in lokaal 13 te kijken of er nog werkstukken liggen die ze mee naar huis willen nemen. Dit omdat er vanaf volgende week een grote schoon- en opruimactie in het lokaal wordt gehouden!