dinsdag, 7 april 2015 (08:04) in Actueel door E. Klappe

woensdag 22 april…

…is het weer plantjesmarkt op het Nordwin Sneek ! Van 8.30 tot 15.30 kunt u weer terecht voor uw voorjaarsgroen ! Naast een kas vol perkgoed, zelf gekweekte bloemen, kruiden en tuinaarde, zijn er ook pompoenen én is er natuurlijk koffie met koek in onze koffiehoek ;-) De leerlingen van klas 3 GL zullen deze dag hun eigen producten aan de man te brengen. Vanwege de korte leveringstermijn van onze toeleverancier, is er dit jaar geen bestellijst maar enkel losse verkoop. Kortom het belooft een gezellige dag te worden.

DSC_0066

  vrijdag, 17 april 2015 (08:04) in Actueel door de-glee

de scholeksterfamilie….

heeft ook dit jaar weer het dak van onze school uitgekozen (lekker zacht, groen sedumdak) voor het maken van hun nest. Inmiddels zitten ze op vier eieren te broeden en is het dus wachten op gezinsuitbreiding!

DSC_0086

  donderdag, 16 april 2015 (14:04) in Actueel door de-glee

alle paardenliefhebbers opgelet….

donderdag 28 mei aanstaande is het evenement Paard&Doen. Klik op de afbeelding voor meer informatie en ook voor de leerlingen zonder paard of pony is er op deze dag genoeg te beleven. Jullie kunnen meedoen aan allerlei leuke workshops!

DSC_0014

  maandag, 13 april 2015 (13:04) in Actueel,Sport door E. Klappe

bumperbal ?

Ja, bumperbal ! Kijk maar ‘s even hieronder, wat jullie de volgende week, in het kader van de Nationale Sportweek, gaan doen. Maar eerst nog even de Coopertest deze week ;-)

  vrijdag, 10 april 2015 (13:04) in Actueel door de-glee

eerste snede…

wordt dit ook wel genoemd door de boeren. Het rook lekker naar vers gemaaid gras in en rond de school vanmiddag. Bij het vak Groen&Recreatie waren de leerlingen vandaag druk bezig in de tuin. Kijk op onze facebook pagina voor meer foto’s!

DSC_0076

  woensdag, 8 april 2015 (08:04) in Actueel door de-glee

in week 16…

staan er voor de eerstejaars leerlingen Citotoetsen op het programma. Verzoek om de roosterwijzigingen goed in de gaten te houden en potlood en gum mee te nemen. De toetsen worden tijdens de theorielessen afgenomen. Alle andere lessen gaan dus zoveel mogelijk door !

44-cito

  woensdag, 1 april 2015 (11:04) in Actueel door de-glee

toch 1 april…

vandaag moesten de eerste leerlingen zich melden op het kantoor van de directeur. Hier kregen ze te horen dat na de eerste kauwgomanalyse hun DNA was aangetroffen op kauwgom dat onder tafels zat. Ze kregen een brief mee voor hun ouders en de boodschap dat ze zich op 2 april om 8.30 moesten melden voor schoonmaakwerkzaamheden. Niet echt goed nieuws dus zo kort voor het lange paasweekend. Gelukkig blijkt het toch om een 1 aprilgrap te gaan ;)

DSC_0061

  woensdag, 1 april 2015 (08:04) in Actueel door E. Klappe

7 april…

wordt begonnen met de fietsbrug nabij het Kaatsland. Vooral vervelend voor alle scholieren, die vanuit de richting Hommerts de stad binnen fietsen. Vanaf 7 april is de fietstunnel onder de rondweg door in elk geval een half jaar buiten gebruik. Dat betekend dat je óf om moet fietsen over de houten brug bij Tinga of Duinterpen, óf over ‘n tijdelijke loopbrug kan, met de fiets aan de hand. Onder de onderstaande foto vind je ‘n kaartje.

remmingswerken-Lemmerweg