zondag, 16 augustus 2015 (17:08) in Actueel door Nordwin College

Deze website wordt niet meer bijgehouden. Voor meer informatie over Nordwin College kunt u terecht op www.nordwincollege.nl.

Leerlingen & studenten van Nordwin College kunnen terecht op www.i-nordwin.nl.

Aan de getoonde informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

  zaterdag, 15 augustus 2015 (09:08) in Actueel door Nordwin College

en dan zal dit zo’n beetje…

het laatste bericht zijn op deze site. Met ingang van komend schooljaar zal alle informatie voor jullie te vinden zijn op iNordwin. Dat wordt ook de ‘openingssite’ wanneer je inlogt. Diegenen die niet op het Nordwin zitten, maar toch graag op de hoogte willen blijven, van wat er bij ons allemaal gebeurt, kunnen van nu af aan hier terecht. Ondanks dat er geen nieuwe berichten meer zullen verschijnen blijft de site zeker nog ‘n jaar in de lucht, voor wanneer je nog foto ‘s of berichten terug wilt bekijken…

banner

  donderdag, 2 juli 2015 (11:07) in Actueel door Nordwin College

vanochtend…

werd dhr. Elzinga met zijn vrouw Marijke, na een voedzaam ontbijt, door de sectie dier thuis afgehaald met paard en wagen. Na 27 dienstjaren, eerst aan de voorloper van het Nordwin, de Lagere- & Middelbare Landbouwschool, mag ‘ie vanaf nu met welverdiend pensioen. Vooral met alle vernieuwingen op IT gebied, bleek hij van onschatbare waarde voor onze school. Me dunkt, hij heeft genoeg veranderingen ingevoerd zien worden in de jaren ;-) 

DSC_0106 (Large)

Hierna moesten de leerlingen in Sneek nog even op zoek naar de vossen, die zich her en der in het centrum verschuild hadden. Natuurlijk leidde de route met deze warmte naar de -12° ;-) . Terug op school kregen ze het rapport mee en was het eindelijk tijd voor FEKÂNSJE ! Geniet ervan !

DSC_0122 (Large)

Vanaf woensdag 12 augustus zijn de dames van de administratie er alweer voor eventuele vragen, aangaande het begin van het schooljaar. Voor vragen over je boekenpakket moet je het bericht hieronder even lezen… daar staat alles in wat je moet weten ! 

  donderdag, 2 juli 2015 (11:07) in Actueel door Nordwin College

in de vakantie….

vergeet je natuurlijk niet om hier nieuwe boeken te bestellen. Leerlingen hebben met hun rapport een informatiebrief ontvangen en anders klik je nog even op de afbeelding hieronder voor meer informatie. Bestel je boeken vóór 20 juli, dan heb je ze op tijd binnen !

vandijk

  donderdag, 2 juli 2015 (10:07) in Actueel door Nordwin College

woensdag 1 juli…

was de introductie voor de nieuwe leerlingen van het komend schooljaar. Ouders kunnen hier twee presentaties terugvinden van de eerdere ouderavond: presentatie digitaal onderwijs & presentatie introductie .

welcome

  woensdag, 1 juli 2015 (11:07) in Actueel door Nordwin College

én zo vlak voor het eind…

van het schooljaar, hadden onze nieuwe brugklassers alvast een kennismakingsdag. Om elkaar, de school en wat personeel vast te leren kennen. Én met een sportieve afsluiting. Mét verkoeling, om de warmte de baas te kunnen ;-)

DSC_0044

  woensdag, 1 juli 2015 (10:07) in Actueel door Nordwin College

in het kader van dromen, durven, denken, doen…

stelt het Nordwin College, locatie Sneek, ieder jaar een prijs (geldbedrag van 250 euro) beschikbaar voor één van haar leerlingen. Dit als bijdrage en ter ondersteuning van het verwezenlijken van zijn of haar droom. Dit jaar gaat de prijs naar MBO-leerling Sietse Jacob Boersma, die ondanks zijn handicap toch alles doet en op bijzonder knappe wijze de opleiding MBO niveau 2 heeft gedaan en nu boer wil worden. Op de foto krijgt Sietse een cheque uit handen van onze locatiedirecteur dhr. Bruin.

DSC_0038

  dinsdag, 30 juni 2015 (20:06) in Actueel door Nordwin College

vanavond aan de Harste…

mochten de examenkandidaten (samen met ouders, vrienden en verdere familie) hun diploma’s ondertekenen en kregen ze ook nog een (al dan niet korte) speech te horen van hun coach. We hopen dat iedereen terugkijkt op een mooie tijd op het Nordwin en ook wensen we jullie alvast veel succes toe met je vervolgopleiding! Klik op de afbeelding voor meer foto’s. Examenleerlingen kunnen hier een link vinden om zo hun diplomagegevens ook digitaal(diplomaregister) terug te vinden!

DSC_0029