vrijdag, 9 januari 2015 (09:01) in Actueel door de-glee

dinsdag 17 en woensdag 18 februari…

…zijn de Nordwin Doedagen. Leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs komen op deze dagen op onze school kijken en meedoen aan de zogeheten mini lesjes.  Zit je op de basisschool en wil je meedoen aan de doedag meld je dan aan (klik op de foto). Leerlingen van het Nordwin College die willen meehelpen kunnen dit regelen via de betreffende vakdocenten.. Rondleiders kijken hier voor het schema.

DSC_0063

  woensdag, 28 januari 2015 (11:01) in Actueel door Klappe

jullie zullen het gemerkt hebben…

…er zijn nogal wat leraren door de griep geveld. Daardoor zitten er, onvermijdelijk, nogal wat gaten in het rooster. Helaas is niet voor al die lessen tijdig ‘n vervanger te vinden. Het is niet anders… Check ‘s ochtends vóór je van huis gaat nog even naar de roosterwijzigingen, om te voorkomen dat je onnodig, te vroeg, naar school komt…

Helaas zijn ook veel leerlingen ziek thuis. We kunnen dus al bijna spreken van ‘n klein griepgolfje :-( Beterschap iedereen !

  woensdag, 28 januari 2015 (11:01) in Actueel door de-glee

maandag 2 feb. is het weer zover…

voor klas 2 staan in week 6 ( 2 t/m 6 februari) CITO-toetsen op het programma. Graag een potlood, gum en puntenslijper meenemen en kijk goed bij roosterwijzigingen omdat er lokaalwijzigingen kunnen zijn. De praktijklessen gaan gewoon door trouwens !

cito-1

  woensdag, 28 januari 2015 (08:01) in Actueel,Sport door Klappe

de komende dagen vind je hier de verslagen & uitslagen
van de verschillende sportdagen deze week…

Maandag trapten de derde klassers, op 3 locaties tegelijk, af met hun zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi werd georganiseerd door Anlène, Savannah, Alina, Jelke & Dennis uit klas 4, als opdracht voor LO. Op de linker foto, het team ‘Kaatsland‘, de uiteindelijke winnaars. Dinsdag was klas 1 aan de beurt. Zij speelden een zaalhockey toernooi in het Schuttersveld. Winnaars hier werden de ‘Kiwi’s‘! Anlène uit klas 4 maakte de foto’s, die je kunt vinden onder de afbeeldingen ;-)

P1060091   DSC_0058

  dinsdag, 27 januari 2015 (11:01) in Actueel door de-glee

deze dames…

…waren vandaag tijdens Groen & Recreatie de hal aan het versieren. Dit om de school mooi te maken, maar natuurlijk ook omdat het binnenkort (14 februari) weer Valentijnsdag is !

valentijn

  vrijdag, 23 januari 2015 (11:01) in Actueel,Dierennieuws door de-glee

de leerlingen uit klas 3…

…kregen vandaag bij Dier&Welzijn les over de anatomie van de koe. Deze les werd gegeven door Marieke Pothof en Daniëlle van Dijk die hiermee hun stageperiode (Hogeschool van Hall Larenstein) afsloten. We wensen beide dames veel succes toe met hun verdere studie.

dier23