vrijdag, 31 oktober 2014 (14:10) in Actueel door de-glee

gt3

Bij Groene Techniek in klas 4 waren de leerlingen vandaag bezig met het aanleggen van een 12Volts lichtnetwerk. Nu maar hopen dat de lampjes straks ook echt gaan branden en niet de school ;)

  vrijdag, 31 oktober 2014 (13:10) in Actueel door de-glee

kantine7

In de pauzes kan er weer (gratis) tafelvoetbal worden gespeeld. Wel het vriendelijke verzoek om een beetje voorzichtig met het ding om te gaan en door te wisselen zodat iedereen aan de beurt komt !

  vrijdag, 31 oktober 2014 (11:10) in Actueel door Erik Klappe

zoals ieder jaar…

…doet ‘n ploegje van het Nordwin Sneek, mee aan de jeugddebatwedstrijden in Leeuwarden. Vanochtend togen 16 Nordwinnaars met de trein naar het Provinciehuis, om met goede argumenten een aantal onderwerpen ter discussie te stellen of te verdedigen. Volgens een trotse mevr. Landman, die de groep samen met dhr. Lever begeleidde, deden ze absoluut niet onder, voor de gymnasiasten van het Beyers Naudé ;-)


  donderdag, 30 oktober 2014 (08:10) in Actueel door de-glee

gedenktafeljan

De gedenktafel voor meneer de Boer in lokaal 13 zal na drie maanden worden opgeruimd. Er wordt tot 6 november nog gelegenheid geboden aan een ieder die nog even langs wil komen. Ook is er door middel van het opslaan van deze foto in je eigen archief de mogelijkheid om op ieder gewenst moment nog even stil te staan bij het verlies van een geweldige en inspirerende docent en collega.

  dinsdag, 28 oktober 2014 (15:10) in Actueel,Dierennieuws door Erik Klappe

niet echt gewillig…

…die kippen. Maar uiteindelijk wilden ze toch wel op de foto bij de les dier. De andere helft van de klas kon onderwijl een presentatie maken over onze eierfabrikanten…

P1150704